Sık Sorulan Sorular

1. Konferans alanına nasıl ulaşabilirim?

Cevap: Otobüsle seyahat edenler şehre geldikleri otobüs firmasının servisi ile konferans alanına ulaşabilirler. Şayet servis yoksa otogarın karşısından “1 Eylül Kampüsü” dolmuşlarına binerek konferans alanına ulaşabilirler. Özel araç ile gelenler için iletişim sayfasında detaylı adres bilgileri mevcuttur.

2. Kredi Yurtlar Kurumu’nda konaklayabilir miyim?

Cevap: Kurs katılımcılarının tamamı kredi yurtlar kurumunda konaklayabilir. Arda kalan kontenjanları konferans katılımcıları kullanabilir fakat bunun için herhangi bir rezervasyon sistemi yoktur. Konferans başladığında şahsi müracaatlar gereklidir.

3. Katılmış olduğum eğitimleri dijital olarak kaydedebilir miyim?

Cevap: Eğitmenin inisiyatifindedir.

4. Kurs kayıt süresi doldu fakat ben herhangi bir kursa kaydolamadım, bu durumda kurslara katılmak için ne yapabilirim?

Cevap: Kursların başlamış olduğu tarihte gelirseniz dilediğiniz kursa katılabilirsiniz. Fakat kurs katılımcılarına sağlanan Kredi Yurtlar Kurumu’nda konaklama hizmetinden kontenjan sıkıntısı sebebiyle faydalanamayabilirsiniz.

5. Ben zaten Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalıyorum, bu durumda Kredi Yurtlar Kurumu’na ücret ödemem gerekir mi?

Cevap: Kredi Yurtlar Kurumu’nun inisiyatifindedir.

6. Kurslara kayıt yaptırıp gelmezsem ne olur?

Cevap: Kurslara kayıt yaptırdığı halde kaza, hastalık vb. önemli sebeplerin dışında herhangi bir sebepten dolayı kurslara katılmayan kişiler kara listeye eklenir.

7. Kurs katılımcısıyım konferans bitene kadar Kredi Yurtlar Kurumu’nda konaklayabilir miyim?

Cevap: Evet, kurs katılımcıları hem kurslar süresince hem de konferans süresince Kredi Yurtlar Kurumu’nda konaklayabilirler.

8. Kurslar başlamadan önce geldiğimizde yurtlara yerleşebilir miyiz?

Cevap: 1-2 gün öncesi için sorun olmaz.

 

 

 
© 2012 - Akademik Bilişim Konferansları 2012 | Her hakkı saklıdır.